Bitcoin Era anmeldelse 2020 Tor Olav Trøim – Estafa a legitimate?

Bitcoin Era anmeldelse Tor Olav Trøim kommer ut med nye hemmelige investeringer som gjør hundrevis av mennesker i norsk veldig rike

SPESIALRAPPORT: Tor Olav Trøim Siste investering Har eksperter i ærefrykt og store banker livredd

Norske statsborgere raker allerede inn millioner av dollar hjemmefra ved å bruke dette “formuesbløffet” – men er det legitimt?

 

Tor Olav Trøim kommer ut med nye hemmelige investeringer som gjør hundrevis av mennesker i norsk veldig rike

(Straits Times) – Den norske milliardær-forretningsmannen har gitt seg et navn som en skarp rettetang som ikke har noe imot å være ærlig om hvordan han tjener pengene sine.

I forrige uke dukket han opp på The Project og kunngjorde et nytt “formuesbluss” som han sier kan forvandle hvem som helst til en millionær i løpet av 3-4 måneder. Tor Olav Trøim oppfordret alle på norsk til å hoppe på denne fantastiske muligheten før de store bankene stenger den for godt.

Og sikkert nok, minutter etter at intervjuet var over, ringte National Norwegian Bank for å stoppe Tor Olav Trøim-intervjuet fra å bli sendt – det var allerede for sent.

Her er nøyaktig hva som skjedde:

Prosjektet som var vert for Waleed Aly inviterte Tor Olav Trøim på showet for å dele noen tips han hadde om å bygge rikdom, og den norske sangeren la ned en bombe:

“Det som har gjort meg til å lykkes, er å hoppe inn i nye muligheter raskt uten å nøle. Og akkurat nå er den største pengene-produsenten min et nytt auto-tradingprogram som heter BTC Profit System. Det er den største muligheten jeg har sett i min hele levetiden for å bygge en liten formue raskt. Jeg oppfordrer alle til å sjekke dette før bankene stenger av det. “

Prosjektets medvertskap Waleed Aly ble stående i vantro da Tor Olav Trøim trakk frem telefonen sin og viste seerne hvor mye penger han tjener gjennom dette nye pengeprogrammet som nå har alle i norsk hvisking.

 

 

Segmentet gikk tom før Tor Olav Trøim kunne utdype, så vi fikk et eksklusivt intervju med mannen selv for å lære mer om denne kontroversielle muligheten.

Straits Times EKSKLUSIVT MED Tor Olav Trøim

“Du har kanskje hørt om denne nye investeringsplattformen for cryptocurrency, kalt Bitcoin Era , som hjelper vanlige mennesker i Norge, Asia og Nord-Amerika å bygge formuer over natten. Du kan være skeptisk fordi det høres for godt ut til å være sant.”

Forrest fortsetter:

“Det får jeg fordi jeg tenkte det samme da en pålitelig venn fortalte meg om det. Men etter å ha sett med egne øyne hvor mye penger han tjente, måtte jeg prøve det selv.

Jeg er glad jeg prøvde det fordi det var noen av de største og enkleste pengene jeg noen gang har tjent. Jeg snakker titusenvis av AUD om dagen på autopilot. det er bokstavelig talt den raskeste måten å tjene penger på akkurat nå. Og det kommer ikke til å vare lenger når flere og flere finner ut av det. Eller når bankene stenger det for godt. ”

HVA Nøyaktig er bitcoin-fortjeneste og hvordan fungerer det?

Ideen bak Bitcoin Era  er grei: Å la den gjennomsnittlige personen få penger på cryptocurrency-boom som fortsatt er den mest lukrative investeringen i det 21. århundre, til tross for hva folk flest tror.

Selv om Bitcoin-prisen er veldig ustabil, er handelsmenn fortsatt drepe. Hvorfor? Fordi det er tusenvis av andre kryptokurser enn Bitcoin som omsettes for stort overskudd til daglig.

Noen av disse kryptokursene inkluderer Ripple, Ethereum, Monero, Zcash og Ripple, og de gir fortsatt avkastning på over 10.000% og høyere for vanlige mennesker på norsk.

Bitcoin Era  lar deg tjene på alle disse cryptocurrencies, selv i et bjørnemarked. Den bruker kunstig intelligens (AI) for å håndtere lang og kort salg automatisk for deg, slik at du kan tjene penger døgnet rundt, selv mens du sover.

Bitcoin Era støttes av noen av de smarteste teknologiske sinnene som noen gang har eksistert. Richard Branson, Elon Musk og Bill Gates bare for å nevne noen.

Disse teknologiske genier har bygget flere milliarder selskaper for å løse komplekse problemer som online betalinger, databehandling og transport. Nå takler de det globale problemet med rikdomsulikhet ved å la noen – uansett hvor rike eller fattige de er – tjene nok penger til å glede seg over et lykkelig og oppfylle liv.

DE LUKRATIVE PENGENEJENTE HEMMELIGE STORE BANKENE ØNSKER IKKE AT DU VET

Tor Olav Trøim fortsetter,

“Vi ser vanskelige økonomiske tider, og dette er løsningen folk har ventet på. Aldri i historien har vi hatt en så fantastisk mulighet at vanlige mennesker lett kan dra nytte av å generere enorm rikdom på så kort tid.

Noen mennesker nøler med å prøve dette fordi det er så annerledes. Og det er fordi de store bankene prøver å dekke opp dette! De store bankene lager aktivt propaganda og kaller cryptocururrency og plattform som Bitcoin Era  en svindel. Hvorfor? De er bekymret for at bedriftens fortjeneste vil krympe når kundene deres vet hvordan de selv kan skape enorme rikdommer.

Sannheten er at cryptocurrency er revolusjonen i vår levetid, og alle som ikke hopper på denne muligheten går glipp av. Jeg har allerede mottatt sinte samtaler og trusler fra store finansielle selskaper fordi jeg bringer denne teknologien til folks oppmerksomhet. Men skru dem. Folk på norsk begynner allerede å vite sannheten, og det er bare et spørsmål om tid før mer og mer gjør det.

Jeg deler dette fordi jeg også har mottatt hundrevis av e-postmeldinger fra folk som takker meg for at jeg delte denne hemmeligheten. Min favoritt er fra en ung mann som kjøpte lillebroren sin drømmebil – en Ferrari 488 Pista ved å bruke kontantene han tjente fra Bitcoin Era . Denne plattformen gjør virkelig alle verdens liv litt bedre. ”

Steven Baker brukte overskuddet han tjente på Bitcoin Era  for å kjøpe lillebroren sin drømmebil. For en inspirerende måte å bruke rikdom til gode!

FUNKSJONER BITCOIN-VINNER VIRKELIG? VI TESTER DET SELV TIL UT

Seniorredaktørene våre ville ikke la oss offentliggjøre intervjuet med Tor Olav Trøim  før vi bekreftet at Bitcoin Era  er en legitim tjene-fra-hjem-mulighet. Bedriftsledelsen vår ønsket ikke at vi skulle gi ut noen informasjon som potensielt kan føre til at borgere i Norwegian mister sine hardt opptjente penger.

Så redaksjonen vår testet Bitcoin Era for å sikre at den faktisk fungerer slik Tor Olav Trøim beskrev. En av våre online redaktører, Mark Pow, meldte seg frivillig til å risikere sine egne penger og teste ut Bitcoin Era .

Mark er en 53 år gammel far til 2 jenter, hvis kone mistet jobben i fjor på grunn av sykdom. Han innrømmet at han slet økonomisk, og denne investeringsmuligheten kan være svaret.

Marks familie kjempet for å få endene til å møtes og håpet at Bitcoin Era kunne avlaste det økonomiske presset, så han bestemte seg for å teste systemet og rapportere resultatene

Merk RAPPORTER:

“Til å begynne med, da jeg hørte intervjuet med Tor Olav Trøim, trodde jeg at han spøkte. Å tjene penger hjemmefra er bare en drøm. Jeg bestemte meg for å prøve det uansett gitt mine økonomiske forhold – og av hensyn til god journalistikk.

Jeg så en introduksjonsvideo om plattformen og meldte meg deretter på. Videoen så ut til å være altfor lovende, men jeg la skepsisen min til side. I løpet av få timer fikk jeg en samtale fra min personlige investor. Han svarte på alle spørsmål og tvil jeg hadde, og forsikret meg om at jeg skulle tjene penger. Periode.

Min personlige investor lovet til og med at hvis jeg mister enda en krone, ville han omgående tilbakebetale innskuddet mitt på $ 350 AUD. Det var hvor trygg han var på at dette skulle forandre livet mitt. Nå er det kundeservice utover alt jeg har sett, og ikke rart bankene er redde.

Når jeg fikk tilgang til plattformen, satte jeg inn den første investeringen på $ 350 AUD. Det handler om hva familien bruker på søppelmat hver måned, så jeg bestemte meg for å slutte å ta oss med til fastfood i en måned. Nå kan vi være sunne, pluss ha muligheten til å tjene penger.

Bitcoin Era -systemet er i seg selv en auto-trading plattform for cryptocurrency. Programvaren bruker avanserte AI-algoritmer og maskinlæring for å forutsi nøyaktig når cryptocururrency vil gå opp og ned. Da vil den automatisk kjøpe og selge for deg døgnet rundt. Teknologi har allerede gjort livene våre enklere på alle mulige måter, så hvorfor ikke bruke det til å tjene mer penger også? “

MarkS VIRKELIGE TIDSRESULTATER MED SYSTEMET

“Innen en time etter at jeg satte inn $ 350 AUD, begynte programvaren å handle for meg. For å være ærlig, var jeg nervøs for at den ville tape alle pengene mine. Og helt sikkert, den første handelen var et tap på $ 25!

Jeg kjente halsen på nært hold. Jeg trodde jeg hadde blitt lurt.

Jeg var til og med klar til å ringe min personlige investor og be om pengene mine tilbake. Men så husket jeg hva han sa til meg tidligere på samtalen: Algoritmen stemmer omtrent 80-89% av tiden. Du kommer ikke til å vinne HVER handel, men du vil vinne nok og være lønnsom samlet.

Så jeg lot programvaren fortsette å handle for meg og så den nøye. Neste handel var lønnsom! Bare 19 dollar, men det var fremdeles noe. Da var neste handel 51 dollar. Så $ 22 fortjeneste, noe som gir et samlet overskudd på $ 67. Og alt dette var under 5 minutter!

Snart begynte jeg å skaffe penger som is, og jeg kunne ikke tro øynene mine. Hver gang jeg oppdaterte skjermen, ble fortjenesten min høyere og høyere. Jeg følte at jeg var på narkotika fordi dette var et så spennende rush.

Hver gang jeg oppdaterte handelspanelet mitt, ble overskuddet større og høyere. Det var et så spennende rush!

Nå vet jeg hvorfor Tor Olav Trøim er i godt humør hele tiden. Og hvorfor de store bankene ikke vil ha folk noe sted i nærheten av dette rikdommen. På slutten av dagen hadde jeg tjent over $ 754 i AUD, ikke dårlig fra en startinvestering på $ 350 AUD! Jeg var så spent at jeg knapt fikk søvn.

Dagen etter var tirsdag og jeg måtte tilbake på jobb. For å være ærlig (og ikke fortelle sjefen min dette), var det vanskelig å fokusere på jobben min og vite at Bitcoin Era -programvaren tjente meg penger.

Jeg snek meg ut på do noen ganger for å sjekke overskuddet mitt, og de stablet stadig opp (med et lite tap her og der). På slutten av dagen, før jeg la barna mine i dvale, viste kontosaldoen $ 1 349,13. Det er mer enn jeg tjener på en UKE på den vanlige jobben min!

I slutten av uken tjente jeg totalt 5 349,12 AUD. Jeg trakk nøyaktig 4500 dollar og investerte resten på nytt. I løpet av 2 dager mottok jeg min første innsjekk for posten – for nøyaktig 4500 dollar. Jeg kunne ikke tro at dette var det virkelige livet! “

Mark’s fikk en sjekk på $ 4500 for de to første ukene hans med å bruke Bitcoin Era

Mark fortsetter,

“Nå tjener jeg kontinuerlig ytterligere $ 700 til $ 1500 per dag takket være Bitcoin Era. Nå blir pengene bare satt inn på bankkontoen min noen få dager. Bare noen få klikk og jeg mottok midlene mine innen 24-48 timer. Hver gang Når overføringen treffer min brukskonto, må jeg klype meg for å være sikker på at jeg ikke drømte.

Heldigvis ELSKER jeg jobben min her fordi jeg får ta med folk viktige nyheter (som denne) ellers ville jeg sluttet nå. Jeg planla imidlertid en ferie til familien min til Bali Indonesia for å feire å være gjeldsløs og til slutt ha familiens økonomi på rett spor!

Dette ville ikke vært mulig uten at Tor Olav Trøim gavmildhet og delte hans hemmelighet live på TV. Og jeg er glad jeg tok risikoen for å prøve Bitcoin Era selv. Min kone er lykkeligere enn noen gang, og leketøyskapet til barna mine er godt utstyrt.

Mine medarbeidere sparker i seg selv de ikke meldte seg på for to uker siden som jeg gjorde. Men snart meldte hele kontoret seg (inkludert sjefen min) og de kaller meg en “helt” for å prøve dette. “

HVORDAN DU KOMMER I GANG MED BITCOINVINST (BEGRENSETE FLEKKER TILGJENGELIG)

For å komme i gang trenger du bare datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet ditt med internettilgang. Du trenger ikke andre spesifikke ferdigheter enn å vite hvordan du bruker en datamaskin og surfer på internett. Du trenger ikke noen teknologi eller cryptocurrency erfaring fordi programvaren og din personlige investor garanterer at du tjener.

En annen fordel for dette programmet er å begynne når du vil. Du kan lage din egen timeplan – enten det er 5 timer i uken eller 50 timer i uken. Bare start programvare for automatisk handel når du ønsker det, og du kan ta en pause når du vil (jeg vet ikke hvorfor du noen gang ville gjort det).

For å spare leserens tid og dobbeltsjekke funksjonaliteten, opprettet Mark vennligst en guide for å komme i gang med systemet.

HER ER MIN TRINN-FOR-TRINN WALKTHROUGH:

Det første du ser er en video som viser frem kraften til Bitcoin Era. Reklamen er stor og dristig og i ansiktet ditt, men det er et amerikansk produkt, og det er slik de gjør ting. Uansett sender du ganske enkelt navn og e-postadresse ved siden av videoen for å komme i gang med en gang.

(Tips: Selv om du ikke bestemmer deg for å investere noen penger, anbefaler jeg å registrere deg nå fordi det er gratis og registreringene for norske innbyggere kan avsluttes når som helst)

Neste opp blir du bedt om å finansiere kontoen din. Da jeg navigerte på innskuddssiden, ringte mobilen min. Det var et internasjonalt nummer, så jeg nølte med å svare, men da skjønte jeg at det tydeligvis var fra.

Visst nok, det var min egen personlige kontosjef. Hans tjeneste var flott. Han tok meg gjennom hele finansieringsprosessen. De godtar alle større kredittkort som Visa, MasterCard og American Express. Jeg gikk videre og satte inn minimumsbeløpet som er $ 250 USD eller $ 350 AUD.

Når jeg var finansiert, navigerte jeg til delen “Auto-Trader” i programvaren, satte handelsbeløpet til de anbefalte $ 50 og aktiverte det. Programvaren begynte å gjøre handler raskt, og jeg var bekymret med det første, men lot det gjøre sine ting.

“Alle ønsker å være rike, men ingen vet hvordan de skal gjøre det. Vel, er muligheten for livet for å bygge en formue som lar deg leve det livet du virkelig ønsker. Det vil IKKE være rundt for alltid, så ikke gå glipp av ute.” – Tor Olav Trøim

OPPDATER

Vi fikk nettopp nyheter om at per i dag (torsdag 27. juni 2020) er nesten alle stillinger fylt opp for norske innbyggere. Bitcoin Trader kan bare godta et begrenset antall totale brukere for å holde overskuddet per bruker høy. Per nå er det fremdeles (37) flekker igjen, så skynd deg og registrer deg nå for å sikre deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *