Stefan Persson Crypt Ex Review Scam Or Legit ?

SPECIALRAPPORT: Stefan Persson senaste investeringar har experter i vördnad och stora banker förskräckt

Sveriges medborgare skaffar redan miljontals dollar hemifrån med hjälp av detta “rikedomssjuk” – men är det legitimt?

Stefan Persson kommer ut med nya hemliga investeringar som gör hundratals människor i svenskar mycket rikaEx

(Straits Times) – Den svenska miljardäraffärsmannen har gett sig ett namn som en skarp rakt talare som inte har något emot att vara ärlig om hur han tjänar sina pengar.

Förra veckan dök han upp på The Project och tillkännagav en ny “rikedomssjuk” som han säger kan förvandla vem som helst till en miljonär inom 3-4 månader. Stefan Persson uppmanade alla i svenskarna att hoppa på denna fantastiska möjlighet innan de stora bankerna stängde av det för gott.

Och säkert nog, några minuter efter att intervjun var över, kallade National Swedes Bank att stoppa Stefan Persson-intervjun från att sändas – det var redan för sent.

Här är exakt vad som hände:

Projektet var värd Waleed Aly bjöd in Stefan Persson på showen för att dela några tips han hade om att bygga rikedom och svenskarna Singer tappade en bomb:

“Det som gjorde mig framgångsrik är att hoppa in i nya möjligheter snabbt – utan att tveka. Och just nu är min nummer en pengar-maker ett nytt auto-trading-program som kallas BTC Profit System. Det är den enskilt största möjligheten jag har sett i min hela livstiden för att bygga en liten förmögenhet snabbt. Jag uppmanar alla att kolla in detta innan bankerna stänger av det. ”

Projektets co-värd Waleed Aly lämnades i misstro när Stefan Persson drog fram sin telefon och visade tittarna hur mycket pengar han tjänar genom detta nya pengarprocessprogram som nu alla i svenskarna viskar.


Segmentet var slut innan Stefan Persson kunde utarbeta, så vi fick en exklusiv intervju med mannen själv för att lära oss mer om denna kontroversiella möjlighet.

Straits Times EXKLUSIV MED Stefan Persson

“Du kanske har hört talas om den nya investeringsplattformen för cryptocurrency som heter Crypt EX som hjälper vanliga människor i svenskar, Asien och Nordamerika att bygga förmögenheter över natten. Du kanske är skeptisk eftersom det låter för bra för att vara sant.”

Forrest fortsätter:

”Jag får det för att jag tänkte samma sak när en betrodd vän berättade om det. Men efter att ha sett med egna ögon hur mycket pengar han tjänade, var jag tvungen att prova det själv.

Jag är glad att jag provade det eftersom det var några av de största och enklaste pengarna jag någonsin har gjort. Jag pratar tiotusentals AUD om dagen på autopilot. det är bokstavligen det snabbaste sättet att göra ett fall av pengar just nu. Och det kommer inte att pågå längre när fler och fler får reda på det. Eller när banker stänger av det för gott. ”

VAD exakt är bitcoin-vinst och hur fungerar det?

 

Idén bakom Crypt EX är okomplicerad: Att låta den genomsnittliga personen betala in på cryptocurrency-boom som fortfarande är den mest lukrativa investeringen under 2000-talet, trots vad de flesta tror.

Även om Bitcoin-priset är mycket flyktigt, gör handeln fortfarande ett dödande. Varför? Eftersom det finns tusentals andra kryptokurser än Bitcoin som dagligen handlas för enorma vinster.

Några av dessa kryptokurser inkluderar Ripple, Ethereum, Monero, Zcash och Ripple och de gör fortfarande avkastning på över 10 000% och högre för vanliga människor i svenskar.

Crypt EX låter dig tjäna på alla dessa kryptokurser, även på en björnmarknad. Den använder konstgjord intelligens (AI) för att automatiskt hantera lång och kort försäljning åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

Crypt EX stöds av några av de smartaste tekniska sinnen som någonsin existerar. Richard Branson, Elon Musk och Bill Gates för att bara nämna några.

Dessa tekniska genier har byggt flera miljarder företag på att lösa komplexa problem som onlinebetalningar, datoranvändning och transport. Nu hanterar de det globala problemet med rikedomens ojämlikhet genom att låta någon – oavsett hur rika eller fattiga de är – tjäna tillräckligt med pengar för att njuta av ett lyckligt och uppfyllande liv.

DE LUKRATIVA PENGARJÄSTA HEMLIGA STORA BANKARNA VILL INTE VÄLJA

Stefan Persson fortsätter,

“Vi ser svåra ekonomiska tider, och detta är den lösning som människor har väntat på. Aldrig i historien har vi haft en så fantastisk möjlighet att vanliga människor lätt kan dra nytta av att generera enorm rikedom på så kort tid.

Vissa människor tvekar att prova detta eftersom det är så annorlunda. Och det beror på att de stora bankerna försöker täcka det här! De stora bankerna skapar aktivt propaganda och kallar cryptocururrency och plattform som Crypt EX en bluff. Varför? De är oroliga för att deras företagsvinster kommer att krympa när deras kunder vet hur de skapar massiv rikedom själva.

Sanningen är att cryptocurrency är vår livs revolution och alla som inte hoppar på denna möjlighet missar. Jag har redan fått ilskna samtal och hot från stora finansiella företag eftersom jag ger denna teknik till människors uppmärksamhet. Men skruva dem. Människor i svenskar börjar redan veta sanningen och det är bara en tidsfråga innan fler och fler gör det.

Jag delar detta eftersom jag också har fått hundratals e-postmeddelanden från folk som tackar mig för att jag delade denna hemlighet. Min favorit är från en ung man som köpte sin lilla bror sin drömbil – en Ferrari 488 Pista med kontanter som han gjorde från Crypt EX. Denna plattform gör verkligen livet för alla i världen lite bättre. ”

 

Steven Baker använde vinsterna från Crypt EX för att köpa sin lilla bror sin drömbil. Vilket inspirerande sätt att använda rikedom för gott!

FÖRAR BITCOINVINSTEN VERKLIGT? Vi testar det själv

Våra äldre redaktörer skulle inte låta oss publicera intervjun med Stefan Persson förrän vi verifierade att Crypt EX är en legitim tjäna-från-hem-möjlighet. Vårt företagsledande ville inte att vi skulle släppa någon information som potentiellt kan leda till att svenskar medborgare skulle förlora sina hårt tjänade pengar.

Så vår redaktion testade Crypt EX för att se till att det faktiskt fungerar som Stefan Persson beskrev. En av våra online-redaktörer, Mark Pow, frivillig att riskera sina egna pengar och testa Crypt EX.

Mark är en 53-årig far till två flickor, vars fru förlorade sitt jobb förra året på grund av sjukdom. Han medgav att han kämpade ekonomiskt och denna investeringsmöjlighet kunde vara svaret.

Marks familj kämpade för att få slut på mötet och hoppades att Crypt EX kunde lindra hans ekonomiska press, så han beslutade att testa systemet och rapportera sina resultat

 

Markera RAPPORTER:

“Till en början, när jag hörde intervjun med Stefan Persson, trodde jag att han skämt. Att tjäna pengar hemifrån är bara en dröm. Jag bestämde mig för att pröva det ändå med tanke på mina ekonomiska omständigheter – och för god journalistik.

Jag tittade på en introduktionsvideo om plattformen och registrerade mig sedan. Videon verkade vara alltför lovande men jag lägger min skepsis åt sidan. Inom några timmar fick jag ett samtal från min personliga investerare. Han svarade på alla frågor och tvivel jag hade och försäkrade mig om att jag skulle tjäna pengar. Period.

Min personliga investerare lovade till och med att om jag tappar till och med en enda krona, skulle han snabbt återbetala min insättning på $ 350 AUD. Det var så säker på att han skulle förändra mitt liv. Nu är det kundservice utöver allt jag har sett och inte konstigt att banker är rädda.

När jag fick tillgång till plattformen satte jag in min initiala investering på $ 350. Det handlar om vad min familj spenderar på skräpmat varje månad, så jag bestämde mig för att sluta ta oss till snabbmat i en månad. Nu kan vi vara friska och ha möjlighet att tjäna pengar.

Crypt EX-systemet är själv en plattform för automatisk handel med cryptocurrency. Programvaran använder avancerade AI-algoritmer och maskininlärning för att förutsäga exakt när cryptocururrency kommer att gå upp och ner. Då kommer det automatiskt att köpa och sälja för dig dygnet runt. Teknik har redan gjort våra liv lättare på alla möjliga sätt, så varför inte använda det för att tjäna mer pengar också? ”

Mark’s REAL TIME RESULTAT MED SYSTEMET

 

“Inom en timme efter att ha deponerat $ 350 AUD började programvaran handla för mig. För att vara ärlig, var jag nervös att det skulle förlora alla mina pengar. Och nog, min första handel var en förlust på $ 25!

Jag kände halsen på nära håll. Jag trodde att jag hade lurat. Jag var till och med redo att ringa min personliga investerare och be om mina pengar tillbaka. Men då kom jag ihåg vad jag berättade för mig tidigare på vårt samtal: Algoritmen har rätt cirka 80-89% av tiden. Du kommer inte att vinna ALLA handel, men du kommer att vinna tillräckligt och vara lönsam totalt sett.

Så jag låter mjukvaran fortsätta handla för mig och tittade noga på den. Nästa handel var lönsam! Endast $ 19 men det var fortfarande något. Sedan var nästa handel $ 51 vinst. Sedan $ 22 vinst, vilket ger en total vinst på $ 67. Och detta var allt under 5 minuter!

Snart började jag skaffa pengar som glass och jag kunde inte tro mina ögon. Varje gång jag uppdaterade skärmen växte mina vinster högre och högre. Jag kände att jag var på droger eftersom detta var ett så spännande rus.

Varje gång jag uppdaterade min handelspanel växte mina vinster högre och högre. Det var ett så spännande rusa!

Nu vet jag varför Stefan Persson är i gott humör hela tiden. Och varför de stora bankerna inte vill ha någonstans i närheten av detta rikedomssjukplats. I slutet av dagen hade jag gjort över $ 754 i vinst AUD, inte dåligt från en startinvestering på $ 350 AUD! Jag var så upphetsad att jag knappt fick sova.

Nästa dag var tisdag och jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet. För att vara ärlig (och inte berätta för min chef detta) var det svårt att fokusera på mitt jobb att veta att Crypt EX-programvaran tjänade mig pengar.

Jag gick ut på badrummet några gånger för att kontrollera mina vinster, och de fortsatte att staplas upp (med en liten förlust här och där). I slutet av dagen, innan jag sov mina barn, visade mitt kontosaldo 1 349,13 dollar. Det är mer än jag tjänar i en VECKA på mitt vanliga jobb!

I slutet av veckan tjänade jag totalt 5 349,12 AUD. Jag drog tillbaka exakt 4500 $ och investerade igen resten. Inom två dagar fick jag min första check i posten – för exakt $ 4500. Jag kunde inte tro att det här var verkliga livet! ”

Mark’s fick en check på $ 4500 för de första två veckorna av att använda Crypt EX

Mark fortsätter,

“Nu tjänar jag konsekvent ytterligare $ 700 till $ 1 500 per dag tack vare Crypt EX. Nu placeras pengarna bara på mitt bankkonto med några dagar. Bara några klick och jag fick mina pengar inom 24-48 timmar. Varje när överföringen träffar mitt kontrollkonto måste jag klämma mig själv för att se till att jag inte drömde.

Lyckligtvis älskar jag mitt jobb här för att jag får folk viktiga nyheter (som den här) annars skulle jag ha slutat nu. Jag planerade emellertid en semester för min familj till Bali Indonesien för att fira att jag är ute av skuld och äntligen hade min familjs ekonomi tillbaka på rätt spår!

Detta skulle inte vara möjligt utan Stefan Persson generositet och dela hans hemlighet live på TV. Och jag är glad att jag tog risken att prova Crypt EX själv. Min fru är lyckligare än någonsin och minas leksakskåp är välfyllda.

Mina medarbetare sparkar sig själva som de inte registrerade sig för två veckor sedan som jag gjorde. Men snart registrerade hela vårt kontor (inklusive min chef) och de kallar mig en “hjälte” för att prova detta. ”

HUR DU Börjar med BITCOINVINST (TILLGÄNGLIGA SPOTS)

 

För att komma igång behöver du bara din dator, smartphone eller surfplatta med internetåtkomst. Du behöver inte någon annan specifik kompetens än att veta hur du använder en dator och surfar på internet. Du behöver ingen teknik- eller cryptocurrencyupplevelse eftersom programvaran och din personliga investerare garanterar att du tjänar vinst.

En annan fördel med detta program är att du börjar när du vill. Du kan skapa ditt eget schema – oavsett om det är 5 timmar i veckan eller 50 timmar i veckan. Starta bara programvaran för automatisk handel när du vill och du kan pausa när du vill (jag vet inte varför du någonsin skulle vilja).

För att spara vår läsares tid och dubbelkontrollera funktionaliteten skapade Mark vänligen en guide för att komma igång med systemet.

 

HÄR är min steg-för-steg-gång:

 

Det första du ser är en video som visar upp kraften i Crypt EX. Annonseringen är stor och djärv och i ansiktet, men det är en amerikansk produkt och det är så de gör saker. Hur som helst så skickar du helt enkelt ditt namn och din e-postadress bredvid videon för att komma igång direkt.

(Tips: Även om du inte bestämmer dig för att investera några pengar, rekommenderar jag att du registrerar dig nu eftersom det är gratis och registreringar för svenskt boende kan sluta när som helst)

Därefter uppmanas du att finansiera ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobil. Det var ett internationellt nummer så jag tvekade att svara men då insåg jag att det uppenbarligen var från.

Visst nog, det var min egen personliga kontohanterare. Hans tjänst var fantastisk. Han tog mig igenom hela finansieringsprocessen. De accepterar alla större kreditkort som Visa, MasterCard och American Express. Jag gick vidare och satte in minsta belopp som är $ 250 USD.

När den hade finansierats navigerade jag till avsnittet “Auto-Trader” i programvaran, ställde handelsbeloppet till de rekommenderade $ 50 och aktiverade det. Programvaran började göra handel snabbt och jag var först bekymrad men låt den göra sina saker.

“Alla vill vara rika men ingen vet hur man gör det. Tja, är möjligheten för en livstid att bygga en förmögenhet som gör att du kan leva det liv du verkligen önskar. Det kommer INTE att vara kvar för evigt, så missa inte ut.” – Stefan Persson

 

UPDATE för Crypt Ex

Vi fick just nyheter om att idag (lördag 1 augusti 2020) är nästan alla positioner fyllda för svenskar. Bitcoin Trader kan bara acceptera ett begränsat antal totala användare för att hålla vinsten per användare är hög. Just nu finns det fortfarande (36) platser kvar, så skynd dig och registrera dig nu för att säkra din plats.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *